menu close menu

ΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σε μία εποχή άνυδρη πνευματικά, η Εκκλησία μας καλεί να πλησιάσουμε και να πιούμε από το ζωντανό νερό. Ο ίδιος ο Κύριος είπε κάποτε στους μαθητές του: «Όποιος διψάει, ας έρθει σ’ Εμένα και να πιει».

Την Κυριακή λοιπόν, 29 Σεπτεμβρίου 2024, ξεκινούν και πάλι οι παιδικές και νεανικές συντροφιές στην ενορία μας με Θεία Λειτουργία, πρωινό κέρασμα, προγραμματισμό των συναντήσεών μας και στις 11.30 θα γίνει ο Αγιασμός από το Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Θεόφιλο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για νήπια από πέντε ετών και παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Με κέντρο την Αγία Τράπεζα και τη λειτουργική ζωή της ενορίας μας, με ευχάριστες δραστηριότητες και ανόθευτη ψυχαγωγία, τα παιδιά γεύονται εμπειρικά την πρόταση ζωής της Εκκλησίας μας και τη χαρά της κοινωνίας των προσώπων.

Για τους μεγαλύτερους αλλά και τους γονείς θα υπάρχουν ανάλογες ευκαιρίες είτε από την ενορία μας είτε από το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς μας Μητροπόλεως, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς και κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στη νέα μας κατηχητική περιπέτεια!

25/09/2024 | News, Κέντρο Νεότητας | Comments Off on ΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
Tags: